hits

Storlaks før sankthans

Om en uke gifter jeg med denne vakre skapningen. Ikke rart at det blir så som så med fiske i starten av sesongen da :)

(Bildet er ikke fra i år men fra en tidligere tur. Hun er enda vakrere nå)

Anna er i full gang med bryllupsforberedelsene. Jeg også forsåvidt. Men innimellom henting av ringer og innkjøp av helium og hvitvin til festen har det blitt tid til et par korte fisketurer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I Gaula var det lite vann på åpninga. Det virka som at all fisken som skulle ha samlet seg på Melhus hadde gått videre opp i elven lenge før 1. juni. Jeg ga meg etter 5 timer.

Da er det bra man har en sikker vinner ikke langt fra Oslo. Drammenselva leverer laks. Ikke på bestilling. Litt flaks må man ha. Men sjansene er gode for at den som biter på har en ok størrelse. Røykalaks til bryllupet størrelse..

8 dager før bryllupet begynte det å haste, men så kom det litt regn som skaper litt mer liv i elva og jeg klarte ikke sove. Dro til sone blå vest i elva og satset på morgenbittet. Flere timer uten et eneste bitt så jeg mulighetene for å servere røykalaks som fingermat i bryllupet ble mindre og mindre. Men nød lærer nakne folk å spinne sies det, og litt flaks må man ha. Jeg satte på denne flua som mest ligner på en reke (laksen spiser jo reke i havet, so why not) og da satt den. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8,2 kg 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

Da ga jeg meg. Må stryke skjorta jeg skal bruke på bryllupet :) Kan ikke gå med hverken hawaii-skjorte eller t-skjorte der :) Og fisken blir ferdig røyket dagen før bryllupet. Perfekt! :)

Oppsett:

13 fot triggerstang

Lawson multiplikatorsnelle. Råbra brems på denne og en fryd å kjøre storlaks med.

0,50 monosnøre

Flue (se bilde over)

Owner treblekrok størrelse 10. 

God sommer og skitt fiske :) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

riverfishingnorway

riverfishingnorway

50, Oslo

Sportsfisker, akademiker (advokat), forfatter, far til 3 jenter, samboer med Anna og med et hjerte som banker for mye rart. En liten motvekt til alle rosa- og mammabloggene. Et sted for å dele tanker og erfaringer med fiske, og da fortrinnsvis etter etter laks og ørret i norske elver. I sesongen fra (mai til oktober) blir det mye blogging fra norske elver. Utenfor sesong mer blogging om utstyr og annet elvefiskerelatert. Du skal være velkommen og jeg håper du vil trives. For kontakt: jan.arhaug@gmail.com Skitt fiske! *** I am a Norwegian lawyer, writer and angler. This blog is dedicated to my experiences with salmon and trout fishing in Norwegian rivers. You are welcome to contact me if you have any questions of any sort. Tight lines!

Kategorier

Arkiv